logo
Kaputelefon

A mai kaputelefon rendszerek, a klasszikus beléptetési feladatokon túl jó néhány előnyhöz juttatják a kaputelefon tulajdonosokat, többek között opcionális kódzárral, vagy proximity kártyás beléptető rendszerként is üzemelnek.

Kaputelefon

Kaputelefon A kaputelefon szerelés egy külön szakmát igényel, mivel gyakran találkozunk a villanyszerelés során, hogy kaputelefont is cserélni kell, így jött a gondolat, hogy a kaputelefon szereléssel is bővítsük kínálatunk tárházát. Vállalunk régi kaputelefon rendszerek felújítását, társasházak, családi házak, irodák komplett kaputelefon szerelését, kaputelefon rendszerek tervezését, videó kaputelefon szerelését.

A mai kaputelefon rendszerek a klasszikus beléptetési feladatokon túl jó néhány előnyhöz juttatják a kaputelefon tulajdonosokat, többek között opcionális kódzárral, vagy proximity kártyás beléptető rendszerként is üzemelnek. A piacon a hagyományos audió kaputelefon mellett a digitális kaputelefonon túl, fekete/fehér illetve színes kivitelben találkozhatunk kaputelefonnal. Ma már a videó kaputelefon nem számít luxusnak, sőt még az is megoldható, hogy egy több lakásos háznál két féle rendszert szeretnének a lakók, mondjuk digitális és videó kaputelefont, ma már ez is megvalósítható.

Az általunk telepített rendszerekre teljes körű garanciát vállalunk, a garancia időn túli szervízelésre átalánydíjas, vagy akár eseti szerződéssel állunk megrendelőink szolgálatára.

Kaputelefon karbantartás Javasoljuk a negyedéves karbantartást, amellyel biztosíthatjuk a folyamatos működést, továbbá megelőzhetjük a váratlan nagyobb összegű kiadásokat. A karbantartások során ellenőrizzük a kültéri, beltéri egységeket, a vezetékeket, szükség esetén kitisztítjuk.

Hogyan történik a kaputelefon rendszer kiválasztása?
Úgy gondoltuk, hogy nem dobálózunk mindenféle kaputelefon márkával, mivel a legegyszerűbb módja a kaputelefon kiválasztásának az, hogy felmérjük a kedves Megrendelőnk igényeit, majd ennek alapján indulunk neki a választásnak.

Közel 50 cég kínálatát tartjuk nyilván számítógépes rendszerünkben, biztosan megtaláljuk a Neked legmegfelelőbbet.Hisszük, hogy a becsületesen végzett munka meghozza a gyümölcsét!