logo
Lakásriasztó

A lakásriasztók hatalmas fejlődésének köszönhetően, mára az objektum őrzése lakásriasztóval az „élő erős őrzéssel” szemben, sokkal olcsóbban kivitelezhető, és legalább olyan megbízható.

Lakásriasztó

Lakásriasztó Sajnos országunkban egyre romló közbiztonság miatt nagyobb szükség van lakásriasztóra, mint valaha, manapság már félszáz ezer Forintért hozzájuthatunk egy lakásriasztó rendszerhez, amellyel már felléphetünk a betolakodókkal szemben. A lakásriasztók hatalmas fejlődésének köszönhetően mára az objektum őrzése lakásriasztóval az „élő erős őrzéssel” szemben, sokkal olcsóbban kivitelezhető, és legalább olyan megbízható. A tapasztalatok azt mutatják, hogy mivel egy lakásriasztó kiiktatásához nagy szakértelemre van szükség, inkább messze elkerülik a betolakodók. A riasztószerelést érdemes összehangolni a villanyszereléssel, amennyiben egy újonnan felújított lakásról van szó. Riasztószerelés egy átlagos lakást tekintve 1-2 nap alatt elkészül, majd a helyreállítási munkálatok következnek, amelyet anyacégünkkel karöltve házon belül megoldhatunk.

Hallottunk már nem egy történetet, amikor halottak napján a temetőben tartózkodás alatt betörtek a lakásba, és elvittek mindent, amit értek, vagy éjszaka alvás közben surrantak be az otthonunkba.

telefonról vezérelhető lakásriasztó Cégünk a megrendelők igényeit figyelembe véve, ezeket az igényeket összegyúrva a szaktudásunkkal, készíti el a megfelelő lakásriasztó rendszert.
Dobálózhatnánk márkákkal, minden féle leírással, de nem szeretnénk a kedves Megrendelőinket összezavarni, hiszen a mi feladatunk a legoptimálisabb lakásriasztó rendszert megtalálni, amely használatával végre nyugodtan aludhatunk otthonunkban, vagy akár nyaralhatunk, mert tudjuk, hogy a lehető legnagyobb biztonságban van otthonunk.

Mivel cégünk legfontosabb ismérve a MEGBÍZHATÓSÁG, ezért a piacot körüljárva, döntöttünk úgy, hogy a lakásriasztó szerelés terén is kamatoztatjuk képességeinket. Rengeteg cég foglalkozik lakásriasztó szereléssel, ezért nagy a verseny, egy projekt szerintünk a Megbízhatóságon áll, vagy bukik, mivel a kapható rendszerek minimális eltéréssel, nagyban hasonlítanak egymásra.

A lakásriasztó rendszer kiépítése egy beszélgetéssel kezdődik, amely alkalmával megismerjük Megrendelőnk igényét, majd kezdődhet a megfelelő lakásriasztó rendszer felkutatása, kiépítése!

A lakásriasztó szerelés egy jól képzett villanyszerelőnek nem jelent problémát.
Alap lakásriasztókban már GSM hívó és SMS küldő is található, akár több telefonról vezérelhetők, a vezeték nélküli lakásriasztó rendszerek is egyre nagyobb teret hódítanak, mivel ez a riasztószerelés sokkal egyszerűbb, mint a vezetékes társaiké.

Egy olcsóbb kategóriás lakásriasztó rendszer is fel van vértezve:

  • mozgásérzékelővel, amely beállítható kis állatokra is, tehát nem riaszt, ha csak az állat mozog
  • nyitásérzékelővel
  • üvegtörés érzékelővel
  • víz-füst érzékelővel
  • távirányítóval
  • pánik gombbal
  • mennyezeti érzékelővel
  • vezeték nélküli szirénával
lakásriasztó rendszerek

Jogos a lakásriasztókkal szembeni elvárás, miszerint megbízhatóan működjenek, a lehető legkevesebbszer forduljanak elő téves riasztások, sőt igen is működjön a lakásriasztónk akkor is, amikor a hálózati villamos energia szünetel

megbízható lakásriasztó Nincs is annál jobb érzés, mint amikor nyugodtan átaludhatjuk az éjszakát, és biztonságban tudjuk az egész családunkat!

Cégünk eleget tesz a lakásriasztó szereléshez kapcsolódó elvárásoknak az ország egész területén, a felmérés Budapesten díjtalan!Hisszük, hogy a becsületesen végzett munka meghozza a gyümölcsét!